Krabice 2019Krabice od bot 2019

Aktuálně

Děkujeme za všechny vaše krabice od bot, které udělají radost našim dětem pod stromečkem.
Upozorňujeme, že 13. prosince oficiálně končí možnost rezervace dalších dárků v našem sběrném místě Azylový dům pro ženy a matky s dětmi v tísni Most.

Rezervované dárky, které poštou dorazí později a ty, u kterých jsme se předem domluvili, samozřejmě přijmeme.

Pro nás však Krabice od bot 2019 zdaleka nekončí. Nyní budeme počítat, třídit a rozvážet, aby se na všechny děti dostalo.

O Krabici od bot

Akce Krabice od bot má za cíl potěšit děti z chudších rodin v České republice. Radost těmto dětem udělají zase děti, jimž dospělí pomohou připravit jejich krabici od bot. Tu společně naplní dětskými dárky k Vánocům. Sběr dárků letos probíhá od 25. listopadu do 8. prosince.  Mapu sběrných míst a rezervační systém dárků najdete od listopadu na webu www.krabiceodbot.cz.

Jak to funguje?

1. Vyber si, které sběrné místo máš nejblíž a jak staré dítě chceš obdarovat. Dárek si rezervuj na www.krabiceodbot.cz.
  2. Zabal pěkné dárky, které by i tobě udělaly radost, do krabice od bot a napiš na ni věk a pohlaví dítěte, pro které je určená.
  3. Do krabice se hodí hračky, školní a výtvarné potřeby,
    kosmetika a doplňky, vše v bezvadném stavu.
  4. Dárek odnes na vybrané sběrné místo. Postaráme se, aby se tvoje krabice dostala k dítěti z chudé rodiny.
    Dárek je možné zaslat i poštou či kurýrem.
  5. Pokud nevíš, co do krabice, můžeš ji poslat online
    na www.krabiceonline.cz

Sběrné místo Diakonie Most:

Adresa

Azylový dům pro ženy a matky s dětmi v tísni Most

Mikoláše Alše 3274, 434 01 Most
Azylový dům je součástí komplexu dolní budovy
Podkrušnohorského gymnázia
Mapa ZDE

Otevírací doba
Azylový dům má nepřetržitý provoz - dárky je tedy možné donést kdykoli.

hofman@most.diakonie.cz

fb: Diakonie Most