Setkání v Řehlovicích

11. května 2019

U příležitosti 30. výročí obnovené Diakonie ČCE se 11. května konalo setkání Diakonií a farních sborů ČCE z Ústeckého kraje. Akce se konala v Kulturním centru Řehlovice, v nevšedních prostorách bývalého statku, které nám poskytly nejen ochranu před deštěm.

Setkání v Řehlovicích
11. května 2019 - Setkání v Řehlovicích

Setkání se zúčastnili zaměstnanci, klienti a dobrovolníci z Diakonií Litoměřice, Krabčice a Most a zástupci farních sborů. Po oficiálním uvítání a připomenutí třicetiletého výročí obnovené Diakonie ČCE se představila kapela Jedním dechem Diakonie Litoměřice. V programu následovalo i loutkové divadlo, občerstvení v podobě vynikajících palačinek a jako doprovod byla i další hudební vystoupení. Závěr odpoledne zakončila skupina Rainbow Gospel Choir.

Diakonie Most přivezla do Řehlovic svůj tradiční stánek, kde si zájemci mohli vyzkoušet drátkování a nákupem šperků a drátkovaných výrobků podpořit naše Středisko. Pro děti jsme měli připravenou dílničku v podobě malování na sádrové odlitky a tvarování (nejen) zvířátek z nafukovacích balónků.

Děkujeme všem dobrovolníkům i zaměstnancům, kteří se s námi do Řehlovic vydali a užili si příjemné odpoledne v duchu třiceti let společenství.

IMG_20190511_131546 IMG_20190511_134913 IMG_20190511_164104 IMG_20190511_164353