Připravujeme druhý ročník Diakonického pochodu pro celou rodinu

3. října 2019

Po úspěchu z loňska srdečně zveme na druhý ročník Diakonického pochodu. Přijďte si společně s dětmi (a nebo i bez nich) užít podzimní odpoledne plné zábavy a pohybu. Akce se koná v rámci kampaně Říjen pro neziskovky.

Kromě pochodu (nenáročné procházky ;-) ) bude pro děti připraveno 12 tematických stanovišť, kde budou plnit rozličné úkoly. Stanoviště pro děti si připraví, stejně jako loni, studenti Střední pedagogické školy Most. Těšit se tak můžete na různé pohádkové bytosti, například lesní víly, strašidla, čarodejnice či upírky, a nebo se s námi jen projít.

V cíli bude čekat symbolická odměna za splnění všech úkolů.

Nenáročná trasa povede tentokrát okolo kopce Šibeník, se startem i cílem u skateparku. Začátek akce bude 24. října v 15:00 a na trasu je možné nastoupit průběžně do 16:00. Trasa pochodu bude označena fáborky v barvách diakonické modré. Startovné bude činit symbolických 30 Kč.

Pokud se chcete zúčastnit našeho pochodu, vyplňte prosím PŘIHLÁŠKU, abychom věděli, s kolika účastníky máme počítat.

Kompletní trasu pochodu naleznete NA TÉTO MAPĚ.

Připravujeme druhý ročník Diakonického pochodu
3. října 2019 - Připravujeme druhý ročník Diakonického pochodu pro celou rodinu