„Krabice od bot“ pomohla klientkám v azylovém domě

18. června 2018

Azylový dům pro ženy a matky s dětmi v tísni Most obdržel letos výtěžek z projektu „Krabice od bot“. Díky získaným prostředkům jsme mohli pořídit dva nové sporáky do společné kuchyně klientek. Původní sporáky sloužily mnoho let a následkem značného nasazení již vypovídaly službu.

„Krabice od bot“ pomohla klientkám v azylovém domě
18. června 2018 - „Krabice od bot“ pomohla klientkám v azylovém domě

Dále jsme nakoupili hygienické a úklidové prostředky, též pro azylový dům. Mezi nimi je i letošní novinka - vstupní balíčky pro klientky. „Jedná se o základní hygienické potřeby, které obdrží klientky, jež přijdou do azylového domu bez ničeho, například oběti domácího násilí. V balíčku bude mít každá klientka například zubní pastu s kartáčkem, toaletní papír či sprchový gel,“ uvedl Jan Panocha, vedoucí azylového domu.

Děkujeme nejen za sebe, ale i jménem našich klientek všem 311 dárcům, kteří do projektu „Krabice od bot“ přispěli neuvěřitelných 210 129 Kč a podpořili tím pět azylových domů pro matky s dětmi, které si mohly tuto částku rozdělit. „Velice si vážíme této pomoci, bez které bychom toto nemohli zrealizovat,“ dodal Panocha.

Více o projektu se dozvíte na: http://www.krabiceodbot.cz/

DSCN2184 DSCN2648 DSCN2647 DSCN2204 DSCN2205