KiK opět podpořil náš azylový dům. Děkujeme!

22. června 2018

kik_ujZákazníci řetězce KiK přispívají pravidelně do veřejné sbírky, která se zaměřuje na azylové domy pro matky s dětmi. V každé ze 190 prodejen KiK v Česku mohli zákazníci přispívat do speciálně označených pokladniček.

KiK opět podpořil náš azylový dům. Děkujeme!
22. června 2018 - KiK opět podpořil náš azylový dům. Děkujeme!

6. 2018 proběhlo předání šeku určeného pro náš azylový dům z rukou zástupců společnosti KiK v čele s paní Zuzanou Kuzmiakovou. Předání se zúčastnila za Diakonii Most paní ředitelka Markéta Strížová a vedoucí azylového domu Jan Panocha. U příležitosti této akce proběhla i krátká komentovaná prohlídka.

Prostředky budou využity na podporu klientek a vybavení azylového domu. Azylový dům pro ženy a matky s dětmi v tísni Most má k dispozici celkem 54 lůžek. Klientky během pobytu spolupracují se sociálními pracovníky, kteří jim pomáhají při řešení jejich těžké životní situace.

Tímto bychom chtěli společnosti KiK poděkovat za podporu a za důvěru. Díky ní můžeme naše služby poskytovat ještě kvalitněji.

DSCN2657 DSCN2653