Dobrovolnictví je šperk! na festivalu Recykult

24. září 2018

V neděli 23. září se konal nultý ročník rodinného festivalu Recykult v okolí mosteckého kulturního domu Repre. Návštěvníci mohli vidět různorodý program, například výrobu věcí z recyklovaných materiálů, divadlo či dřevěný kolotoč.

Dobrovolnictví je šperk! na festivalu Recykult
24. září 2018 - Dobrovolnictví je šperk! na festivalu Recykult

Mezi pořadatele festivalu se zařadil i stánek Diakonie Most, který nabídl pokračování úspěšné loňské sbírky „Dobrovolnictví je šperk!“. Návštěvníci si mohli u našeho stánku zakoupit šperky, které lidé darovali do sbírky, a přispět tím na podporu Dobrovolnického centra Most. V letošním roce bude sbírka pokračovat během října a prodej šperků se uskuteční na několika dalších akcích, například na adventním setkání na zámku Nový Hrad v Jimlíně, Fler jarmarku v Litvínově a na adventních trzích v Mostě.

Šperky mohou lidé nosit do Dobrovolnického centra Most, které sídlí v Business centru v 5. patře, na adrese tř. Budovatelů 2957, Most.

Děkujeme nejen všem, kteří svým nákupem podpořili dobrou věc, ale také všem zaměstnancům, kteří se u stánku za nepříznivého počasí střídali.

djš