Dobrokavárna se poprvé slavnostně otevřela veřejnosti

6. září 2018

Logo Dobrokavárna neprůhlednéVe středu 5. září se poprvé konala Dobrokavárna Dobrovolnického centra Most. Děkujeme všem příznivcům Dobrovolnického centra Most, kteří se zúčastnili jejího historicky prvního otevření.

Dobrokavárna se poprvé slavnostně otevřela veřejnosti
6. září 2018 - Dobrokavárna se poprvé slavnostně otevřela veřejnosti

Dobrokavárna se odehrávala v duchu velmi příjemné atmosféry. Dobrovolníci si měli možnost navzájem popovídat, sdílet své zkušenosti a vše bylo doplněno vůní lahodné kávy. K dobré pohodě přispěl pan David Šmejkal ze Sboru Církve bratrské v Mostě, který zahrál na kytaru. Jsme velice rádi, že se dostavili i zástupci dozorčí rady střediska a Farního sboru ČCE v Mostě – Litvínově.

Velké poděkování patří Evě Štorchové a Janě Kloboučkové za přípravu sladkého i slaného občerstvení, Květuši Bláhové za organizaci celé akce a všem, kteří se podíleli na přípravě.

Další poděkování patří všem, kteří přispěli jak koupí šperku v rámci úspěšné kampaně „Dobrovolnictví je šperk!“, tak dobrovolným příspěvkem za kávu.

Pro všechny, kdo mají zájem o dobrovolnictví a otázky s ním spojené, bude Dobrokavárna otevřena pravidelně každou první středu v měsíci od 16:00.

P7180224 P7180178 P7180228 P7180215 P7180220