Dobročinné představení pro mostecký Azyl

1. března 2019

Žáci AMA School Most ve spolupráci s Nadací VIA se rozhodli udělat dobrý skutek a pomoci dětem, které měly ve svém životě méně štěstí než oni a uspořádali 28. února dobročinné divadelní představení s názvem „Líný Kuba holé neštěstí“. Důmyslný scénář, vtipné dialogy a skvělé herecké výkony pobavily jak malé, tak velké.

Dobročinné představení pro mostecký Azyl
1. března 2019 - Dobročinné představení pro mostecký Azyl

Po pohádkovém vystoupení se uskutečnila ještě charitativní aukce, v níž se dražilo několik desítek fotografií. Výtěžek této aukce ještě přesně neznáme, ale skvělou zprávou je, že nadace Via každou korunu, která byla na akci získána, zdvojnásobí.
Vybrané peníze ze vstupného a aukce poputují na výstavbu a rekonstrukci dětského hřiště na zahradě Azylového domu Most a udělají tak radost dětem, které tráví část svého dětství mimo domov tak, jak jej známe.

Podporu celé akci poskytlo mostecké Divadlo rozmanitostí v podobě propůjčení svých prostor.

Nám nezbývá, než děkovat nejen všem organizátorům, hercům, učitelům ale i všem, kdo se zúčastnili dražby a přispěli tak na skvělou věc! Děkujeme!

DSCN3432 DSCN3459 DSCN3476