Diakonický pochod si užily desítky dětí

8. října 2021

Ve čtvrtek 8. října se uskutečnil třetí  ročník Diakonického pochodu. Akce se konala v rámci tradiční kampaně města Most – Říjen pro neziskovky a v rámci Týdne sociálních služeb ČR.

Diakonický pochod si užily desítky dětí
8. října 2021 - Diakonický pochod si užily desítky dětí

Hlavním cílem Diakonického pochodu je představit netradičním způsobem služby střediska veřejnosti a zároveň připravit pro rodiny s dětmi odpoledne plné zábavy a pohybu. I v letošním ročníku jsme zvolili místo konání v parku na místním kopci Šibeník, avšak trasu jsme zvolili kratší, což ocenily zejména maminky s malými dětmi. Zábavná stanoviště s úkoly pro děti pro nás opět zajistili studenti Střední pedagogické školy v Mostě. Jejich rozličná stanoviště i zpracování úkolů byly fantastické a obdivujeme pečlivost a energii, kterou do nich vložili.

Mezi několika desítkami účastníků byli kromě zaměstnanců a klientů i lidé z řad široké veřejnosti a bylo nám velkou ctí přivítat kolegyně z K srdci klíč s početnou skupinou klientů.
Skvělou atmosféru celého pochodu dokreslilo i nádherné slunečné počasí. Děkujeme všem účastníkům i všem, kdo pomáhali s organizací pochodu.