Diakonický pochod překvapil účastí i atmosférou

25. října 2019

Ve čtvrtek 24. října se uskutečnil druhý ročník Diakonického pochodu, akce, která se koná v rámci kampaně města Most – Říjen pro neziskovky. Na pochod se nám letos podařilo přilákat několikanásobně více lidí, než v předchozím roce, což nás velice potěšilo a motivuje nás to ve snažení pokračovat i příště.

Diakonický pochod překvapil účastí i atmosférou
25. října 2019 - Diakonický pochod překvapil účastí i atmosférou

První účastníky jsme přivítali už před třetí hodinou. Mezi účastníky byli kromě zaměstnanců a klientů i lidé z řad široké veřejnosti a bylo nám velkou ctí přivítat kolegyně a kolegy z Diakonie Litoměřice, K srdci klíč, ZDVOP Most či NZDM Sovička.
I počasí nám přálo, jelikož nepršelo a mlžná oblačnost dokreslila atmosféru některých strašidelných stanovišť, například víl či bludiček.

Skvělá stanoviště s úkoly pro děti pro nás, stejně jako loni, zajistili studenti Střední pedagogické školy v Mostě. Jejich masky i zpracování úkolů byly prostě fantastické a obdivujeme pečlivost a energii, kterou do nich vložili. Děkujeme a těšíme se na další spolupráci.