Dětský den si užilo téměř sedmdesát ohrožených dětí

6. června 2022

Děti z ohrožených rodin a z azylového domu si dnes užily prosluněné odpoledne plné her, soutěží a zábavy. Uspořádali jsme pro ně tradiční Dětský den, tentokrát v pouťovém stylu.

Studenti Střední pedagogické školy Most nám připravili opět několik stanovišť, kde se děti procvičily v přesnosti, bystrosti i rychlosti. Za každý splněný úkol dostaly symbolické penízky, za které si mohly u stánku „koupit“ odměnu. Tento skvělý nápad donutil děti přemýšlet nad hodnotou peněz.

Nesmělo chybět ani tradiční opékání buřtíků, které nám málem překazil unavený gril, ale situaci naše šikovné kolegyně zvládly, takže se na všechny dostalo. Letošní ročník akce byl výjimečný v počtu dětí, kterých dorazilo okolo sedmdesáti.

Za dnešní skvělé odpoledne si zaslouží obrovské poděkování mnoho lidí, zejména naši zaměstnanci, kteří celou akci uspořádali, studenti ze Střední pedagogické školy Most v čele s profesorkou Mgr. Lenkou Zwolinskou, kteří již mnoho let vymýšlejí stále nové soutěžní úkoly, dobří lidé ze společností Yanfeng a Sev.en Energy, kteří poskytli propagační předměty jako odměny a též si zaslouží poděkování pracovníci Potravinové banky Džbánsko, z.s. za shromáždění pochutin do balíčků pro děti. Děkujeme!

Dětský den si užilo téměř sedmdesát ohrožených dětí
6. června 2022 - Dětský den si užilo téměř sedmdesát ohrožených dětí