Středisko sociální pomoci v Mostě

na FACEBOOKU

Dluhy nejsou osud

DLUHY NEJSOU OSUD

Poradíme Vám, jak se dluhům vyhnout, případně jak dluhy řešit.

Chci vědět víc.

Jsme zapojeni do komunitního plánování sociálních služeb v Mostě

Výtvarná soutěž

28. 6. 2011

Výtvarná soutěž na podporu kampaně Diakonie ČCE -- Otevřeno seniorům

(více ke kampani na -- www.diakonie.cz.)

Od 1. 7. 2011 se jí může zúčastnit každý návštěvník Dětského koutku mosteckého obchodního střediska Central.

Nakreslete, namalujte nebo jinak výtvarně ztvárněte svého dědečka či babičku, nebo nějaký zážitek, který s nimi máte a na který rádi vzpomínáte.

Tvořit můžete přímo v dětském koutku, nebo si speciální soutěžní čtvrtku odneste domů a výkres odevzdejte později. Nebráníme se ani dalším výtvarným technikám, které doma zvládnete. Soutěžit mohou také babičky a dědečkové z hlíny, modelíny, textilu, perníku a další.

Všechna soutěžní díla je nutné odevzdat nejpozději 31. 8. 2011 do Dětského koutku a řádně je označit kontaktem (jméno a věk autora, kontaktní telefon či e-mail). Vítězové budou vyhlášeni v průběhu září. Soutěžní výtvory budou vystaveny v OC Central v průběhu podzimu.

Diakonie ČCE -- Středisko sociální pomoci v Mostě nabízí čtyři programy. Jedná se o Terénní sociální práci v ohrožených rodinách, Dobrovolnické centrum a bezplatnou Občanskou poradnu. Tyto programy sídlí v mosteckém Business centru. Čtvrtým programem střediska je Azylový dům pro matky s dětmi v ulici M. Alše v Mostě.

NAZEV WEBU